Camp de blat

DOSSIER

dimecres, 9 de març del 2011

TIPUS DE BLAT.


Al món hi ha molts tipus de pa, uns llargs, altres rodons, ltres amb xoriç dintre, de diferents

gustos, al món hi ha de tots els tipus. No a tot el món hi ha pa.

El pa, mai es deixarà de fer, ja que jo penso que quasi tots el menjars ara es menjen acompanyades per un tros de pa.

Per exemple aquí a cambrils és fan bastants tipus de pa, però el més conegut és la baget o barra de pa. És llarga i prima, de un color marró clar.

Rodó ( Catalunya ): Petit pa abonbat. Molla esponjosa. Crosta dorada i cruixent.

Crostons ( Catalunya ): Pa de llesca de molla esponjosa i obscura. Crosta mate.

Rosca de Viena( Elaborat a molt d'indrets de la península ): Aro de pa de viena derivat de la rosca tradicional.

Torta de forn ( Toledo ): Peça dolça derivada de la torta tradicional.Crosta espolvoretjada de sucre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada